Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ 11/3/2016

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟ 10ο Δ.Σ.Χ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!!!

Όταν οι εκπαιδευτικοί έχουν μεράκι ,φαντασία και όραμα καταφέρνουν να εμπνεύσουν τους μαθητές τους και δίνουν ερεθίσματα ώστε το ποτήρι της σχολικής τους ζωή να ξεχειλίζει από δημιουργικές και ευχάριστες στιγμές που θα τους συντροφεύουν στην ενήλικη ζωή τους.
Μια ξεχωριστή ηλιόλουστη μέρα,με συναρπαστική μουσική,μπουφέ από χίλια δυο καλούδια προσφορά των γονέων, χορό και πολλά-πολλά παιχνίδια!!!
Ξεκινήσαμε με το ΄΄ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ΄΄που είχε ετοιμάσει ο κ. Κώστας Παπαδεράκης με τους μαθητές του,συνεχίσαμε με το πατροπαράδωτο ΄΄ΓΑΊ΄ΤΑΝΑΚΙ΄΄ με τους μικρούς μαθητές και με την καθοδήγηση της γυμνάστριας κ. Ευδοκίας Ναθαναήλ, προχωρήσαμε με παραδοσιακούς χορούς και βράβευση των καλύτερων μασκαράδων ,με στολές που είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι.Έυχάριστη έκπληξη ήταν η πραγματικά όμορφη παρουσία των μαθητών της Δ1 τάξης και της δασκάλας τους κ. Αντωνίας Μαλανδράκη ,που δούλεψαν αρκετές ώρες για να φτιάξουν τις πρωτότυπες στολές τους και να μας τις παρουσιάσουν ,παίζοντας μια παρτίδα ΄΄ΣΚΑΚΙ΄΄,αφού κάθε μαθητής είχε τη μορφή από ένα πιόνι και έπαιρνε θέση πάνω σε μια αυτοσχέδια αναδιπλούμενη σκακιέρα!!!Πραγματικά συγκλονιστική ιδέα,που κέρδισε το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων και έδωσε μεγάλη χαρά στα τεταρτάκια μας ,σαν ανταμοιβή στο κόπο και στο χρόνο που διέθεσαν.Η Επιτροπή των εκπαιδευτικών που ψήφιζε τις καλύτερες αυτοσχέδιες στολές για βράβευση,δυσκολεύτηκε να αποφασίσει, μιας και υπήρχαν εξαιρετικές ιδέες ,που οι μαθητές είχαν δουλέψει με πολύ ζήλο και είχαν να επιδείξουν υπέροχα και αξιοθαύμαστα αποτελέσματα!!!
Οι μαθητές-τριες της ΣΤ2 τάξης με τη δασκάλα τους κ. Ελένη Βορεινάκη επισκέφτηκαν μασκαρεμένοι το Οικοτροφείο ΄΄ΧΑΡΑΥΓΗ΄΄ και σκόρπισαν χαμόγελα κεφιού ,ζωντάνιας και χαράς στους οικοτρόφους στα πλαίσια προγράμματος συνύπαρξης ατόμων διαφορετικών γενεών και αποδοχής της ιδιαιτερότητας.Τέλος όλο το προσωπικό του σχολείου σας εύχεται ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ,με υγεία ,χαρά και ευτυχία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου