Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΕΝΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ

Το πρώτο πανελλήνιο βραβείο των Education Business Awards 2016 στην κατηγορία <<δεσμός σχολείου με την κοινωνία>> δόθηκε στο 10ο Δημοτικό σχολείο Χανίων. Πραγματικά είμαστε περήφανοι που συγκεντρώσαμε πολύ μεγάλη βαθμολογία ώστε να προκύψει αυτό το βραβείο, παρ' ότι  υπήρχε μεγάλος συναγωνισμός .Υποβάλαμε μια  έκθεση περιγραφής δράσεων με το ανάλογο εποπτικό και αξιολογικό υλικό και  με γενικό τίτλο:Γέφυρες χτίζουμε.....φράγματα γκρεμίζουμε ...χαμογελαστά πρόσωπα ζωγραφίζουμε.......και τα καταφέραμε!!!
Αυτό το βραβείο ανήκει ισάξια σε όλο το διδακτικό και βοηθητικό προσωπικό του σχολείου ,στους μαθητές-τριες, στους γονείς και κηδεμόνες τους ,μα και στον αθλητικό και πολιτιστικό Σύλλογο ΄΄ΚΥΤΤΑΡΟ ΧΑΛΕΠΑΣ΄΄ που με τη δική του συνδρομή και υποστήριξη καταφέραμε να ανοίξουμε τα φτερά μας στη κοινωνία . Όλοι ενωμένοι καταφέραμε να κάνουμε το έργο μας πιο βιωματικό, πιο ουσιαστικό, πιο αλληλέγγυο,πολύ περισσότερο Ανθρώπινο...
Νιώθουμε δυνατοί και αισιόδοξοι, με την ίδια δύναμη ψυχής και πολύ περισσότερο απόθεμα ΑΓΑΠΗΣ για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου