Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015

H διασχολική δράση «ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» συνεχίζεται...

H διασχολική δράση «ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» συνεχίζεται στα εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη μαζί με 10ο Δ.Σ. Χανίων, 15ο Δ.Σ. Χανίων και Δ.Σ. Αλικιανού.

Η διασχολική δράση «ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ» συνεχίζεται. Μετά την πετυχημένη μας πρώτη συνάντηση στο γήπεδο Αλικιανού με δραστηριότητες Kids Athletics, τη σκυτάλη παίρνουν τα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα. 
Την Τρίτη 28/4/2015 και την επόμενη Τρίτη 5/5/2015 θα φιλοξενηθούν στους χώρους των Εκπαιδευτηρίων μαθητές και δάσκαλοι από το 10ο Δ.Σ. Χανίων, 15ο Δ.Σ. Χανίων καιΔ.Σ. Αλικιανού με σκοπό την προαγωγή αξιών που πηγάζουν από το ολυμπιακό ιδεώδες.Η συνεργασία, η αποδοχή, η αλληλοβοήθεια, η επικοινωνία, η ευγενής άμιλλα, ο ανιδιοτελής αγώνας μέσα από την άθληση και το παιχνίδι είναι το ζητούμενο. 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε καινοτόμες αθλητικές δραστηριότητες που συντονίζονται από τους γυμναστές των σχολείων και δεν υλοποιούνται συνήθως με βάση το αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα. 
Θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια κολύμβησης στην πισίνα και αντίστοιχα παιχνίδια καλαθοσφαίρισης, θα γίνει γνωριμία με το κρίκετ και το συναφές kick & roll (συνδυασμός κρίκετ και ποδοσφαίρου). 
Για άλλη μια φορά τα παιδιά θα προσπαθήσουν εμπράκτως να στείλουν τα μηνύματα που τόσο εύγλωττα έχουν αποτυπώσει στα πανό τους και αφορούν όλους μας: 


  • «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», 
  • «Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ», 
  • «ΜΕΣΑ ΑΠ´ ΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ Η ΦΙΛΙΑ», 
  • «ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ»,
  •  «ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΛΟΤΣΙΑ ΣΤΗ ΒΙΑ».

 Η δράση θα ολοκληρωθεί στα τέλη Μαΐου στο πάρκο των Αγίων Αποστόλων με δίαθλο (ποδηλασία και τρέξιμο). 
Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας και σ’ αυτή τη φάση της «ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ» και να μοιραστούμε μαζί με τα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής και μια ουσιαστική επικοινωνία. 
Έναρξη εκδήλωσης: Τρίτη 28/4/2015 στις 10.00 π.μ. στα Εκπαιδευτήρια Μαυροματάκη-Μητέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου