Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!!

Την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 η Χαλέπα αλλάζει πρόσωπο! Το Κύτταρο Χαλέπας διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά Κυνήγι Χαμένου Θησαυρού για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής, 9ο ,10ο ,11ο και για πρώτη φορά και για τους μαθητές του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Κουνουπιδιανών. Η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!
Από τις 10 το πρωί η συνοικία της Χαλέπας θα πλημμυρίσει από εκατοντάδες πιτσιρίκια και η δράση θα διαρκέσει έως τις 2 μετά το μεσημέρι. Στόχος η επίτευξη του καλύτερου σκορ στις δοκιμασίες που απαιτούν επιδεξιότητα, χιούμορ, επιμονή και υπομονή, ταχύτητα και τύχη και φυσικά η ανακάλυψη του χαμένου θησαυρού αφού απαντηθούν σωστά οι γρίφοι που θα αποκαλύπτονται σταδιακά.
Γονείς θα απαρτίζουν τις “επιτροπές αξιολόγησης” , θα μεριμνούν για την ομαλή διεξαγωγή των επιμέρους δοκιμασιών ενώ μαθητές του 7ου Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Ακρωτηρίου θα βοηθούν τους παίκτες μικρής ηλικίας καθοδηγώντας τους με ασφάλεια.
Μουσική, χορός , διασκέδαση, περιπέτεια, εκπλήξεις και δώρα είναι από τα βασικά στοιχεία και αυτής της διοργάνωσης!
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού θα φορούν μπλουζάκια τα οποία θα αποκτήσουν φέρνοντας δύο τεμάχια συσκευασμένων τροφίμων για το Παντοπωλείο Αλληλεγγύης του Κυττάρου Χαλέπας που στηρίζει τα τελευταία 3 χρόνια 200 οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν είναι σε θέση να καλύψουν βασικές ανάγκες τους.
Στόχος της καθιερωμένης πλέον διοργάνωσης τα τρία τελευταία χρόνια είναι η γνωριμία των παιδιών της ευρύτερης περιοχής μεταξύ τους καθώς τα τρία δημοτικά σχολεία της Χαλέπας (9ο ,10ο ,11ο ) τροφοδοτούν με μαθητές το 7ο γυμνάσιο και στη συνέχεια οι μαθητές του φοιτούν στο ΓΕΛ Ακρωτηρίου. Φέτος η αγκαλιά διευρύνεται και περιλαμβάνει και τα δύο δημοτικά σχολεία των Κουνουπιδιανών για να γίνει η παρέα ακόμη μεγαλύτερη!
Σας περιμένουμε όλους για κάτι διαφορετικό αυτή την Κυριακή, και για καλό σκοπό!\
AFISA_KYNHGI_THISAVROU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου