Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΟ 1Oo ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΕΠΑΣ


Από Tη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα 6-8 το απόγευμα θα λειτουργεί ομάδα επιμόρφωσης και ενημέρωσης γονέων στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Χαλέπας. Στην ομάδα θα συμμετάσχουν γονείς που έχουν συμπληρώσει τη σχετική αίτηση. Σκοπός του έργου είναι η ψυχολογική υποστήριξη των γονέων, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες. Το έργο θα προσφέρει στους γονείς και στο οικογενειακό και σχολικό περιβάλλον γνώσεις και ευκαιρίες για προβληματισμό.

Το πρόγραμμα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ, θα ολοκληρωθεί σε δέκα συναντήσεις και απευθύνεται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Η υλοποίηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Διευθύντριας, του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου, της Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων και του Γραφειου Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π ψ(Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Για  πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στο Νομό Χανίων, Ψυχολόγο, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: ktistaki@hotmail.com ή στη Διευθύντρια του Σχολείου κ. Μαρία Κληματσάκη τηλ.2821042407 email mariaklim17@gmail.com και την ιστοσελίδα www.facebook.com/sholesgoneonchanion


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου