Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ


Από τα Εκπαιδευτήρια «Μαυροματάκη – Μητέρα»
για τις μανούλες που γιορτάζουν

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η δεύτερη Κυριακή του Μάη, είναι αφιερωμένη στη μητέρα, σαν ημέρα αναγνώρισης όλων αυτών που προσφέρει: αγάπη, φροντίδα, αφοσίωση, δύναμη και φυσικά την ίδια τη ΖΩΗ.
Φέτος για πρώτη χρονιά, η δική μας “ΜΗΤΕΡΑ” θέλει να γιορτάσει την ημέρα αυτή με όλες εσάς, τις μανούλες των παιδιών κάθε ηλικίας.
Σας προσκαλούμε την Κυριακή 12 Μαΐου από τις 11:00 π.μ. ως τις 14:00, για ένα ανοιξιάτικο πικ-νικ στις αυλές του σχολείου. Ελάτε μαζί με τους συζύγους και τα παιδιά σας, το φαγητό σας και τα απαραίτητα για ένα γεύμα στην εξοχή.
Θα υπάρχουν εκπλήξεις και μουσική για να διασκεδάσουμε να χαρούμε και να περάσουμε λίγες ώρες ξεγνοιασιάς και οικογενειακής ευτυχίας.
Επίσης θα θέλαμε να ενισχύσουμε και να βοηθήσουμε και άλλες μητέρες που έχουν ανάγκη, μαζεύοντας λίγα τρόφιμα για το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και το ΚΥΤΤΑΡΟ Χαλέπας.
Μπορείτε, όσοι θέλετε να κρατάτε σε ξεχωριστή τσάντα τρόφιμα, π.χ. μπισκότα, γάλα εβαπορέ, φρυγανιές, όσπρια, που να διατηρούνται εκτός ψυγείου. Αποφύγετε τα ζυμαρικά γιατί μας ενημέρωσαν πως έχουν ήδη συγκεντρώσει μεγάλες ποσότητες. Δεν μετράει η ποσότητα αλλά η προσπάθεια όλων μας, για μια κίνηση αλληλεγγύης, αγάπης και προσφοράς.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου